Historie logger (beta)

Een nieuwe feature in het beheer is de Historie (beta). Dit is een overzicht met uitgevoerde acties. Wil je bijvoorbeeld weten wanneer jij een gebruiker voor het eerst hebt toegevoegd in Pluvo of juist wanneer je deze hebt gearchiveerd? Dat zie je allemaal makkelijk terug in dit overzicht.

In de historie kun je tot 30 dagen terugkijken wat er precies gebeurd is binnen je academie.

Sorteren

Eenmaal in het overzicht, kan je de inhoud sorteren. Dit kan op basis van:

Type: welke object is er aangepast?
Actie: is er iemand verwijderd of juist toegevoegd?
Initiator: wie heeft de actie precies uitgevoerd?
Datum: wanneer is de actie uitgevoerd?

Filteren

Wil je liever filteren op een bepaalde actie (alleen verwijderde gebruikers bijvoorbeeld), ook dat kan makkelijk door op het filter icoontje rechts bovenin het scherm te klikken. Zo zie je meteen de voor jou relevante informatie. Hieronder geven we een overzicht van de acties waarop te filteren is:

Filter op de volgende acties

Aangemaakt/ verwijderd/ aangepast
Object toegevoegd aan/ verwijderd uit
Koppeling aangeroepen/ error

Gebruikers
Gebruiker toevoegen/verwijderen/aanpassen
Gebruikersrol toevoegen/verwijderen/aanpassen

Groepen
Gebruiker aan groep toevoegen/verwijderen

Koppelingen
Koppeling aangeroepen:
AFAS-module aangeroepen

Koppeling error:
AFAS-synchronisatie mislukt

Bijgewerkt op: 02/02/2024