Tijdslimiet op een les

Wil je de druk opvoeren? In de instellingen van je les kun je aangeven dat een les 'op tijd gebaseerd' is. Je geeft hier vervolgens aan hoe lang een cursist de tijd heeft om de les af te ronden.

tijds

Als je deze functie aanzet, zal de timer aangezet worden vanaf het moment dat de deelnemer in een les stapt. De deelnemer krijgt een melding met de totale tijd die hij/zij heeft voor het voltooien van de les. Een deelnemer begint een les als op de knop ‘start’ wordt gedrukt.

Vanaf dat moment is er ook in het overzicht van de lessen en in de les zelf te zien hoeveel tijd er nog is om de opdrachten af te ronden. Ook krijgt iemand een alert als diegene uit de les stapt, dit om onduidelijkheden te voorkomen en de urgentie van de tijd duidelijk te maken.