Content item: Afbeeldingen galerij

Een foto zegt meer dan duizend woorden! Via deze functie heb je gemakkelijk een galerij van relevante foto’s, waar een cursist doorheen kan klikken. Dit ziet er op ieder apparaat goed uit, omdat Pluvo zich aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker.

Om een galerij toe te voegen, klik je op het galerij-icoontje. Voeg dan afbeeldingen toe en klik op 'Bewaar'. Je kan de galerij ook een titel en een beschrijving geven.

Bijgewerkt op: 04/01/2024