Artikelen over: Externe koppelingen

Webhooks voor maatwerk koppeling

Naast de mogelijkheid van Zapier kan je ook direct toegang krijgen tot onze Webhooks om je maatwerk oplossingen mee te regelen. Om je webhooks zelf in te stellen dien je een Premium abonnement te hebben. Meer vragen over onze Webhooks, neem dan contact met ons op.

Zapier vs Webhooks: De webhooks die je kunt inzetten voor maatwerk kunnen ook gebruikt worden via de zapier koppeling. De keuze voor Zapier of Webhooks is er eentje die je zelf moet maken. Werkt de te koppelen applicatie met Zapier op de manier die je wilt? Zijn de ontwikkelkosten het waard? Wegen de kosten voor zelf bouwen op tegen de maandelijkse Zapier kosten?

Webhooks algemeen



Pluvo heeft webhooks voor mutaties in leerlijnen, gebruikers en groepen. Zie http://developers.pluvo.co/docs/webhooks/webhooks-events

Webhooks door deelnemer getriggerd



In Pluvo hebben we ook twee webhooks die getriggerd worden wanneer een deelnemer iets inlevert of afrond. Dit zijn de volgende webhooks:

EVENT_CONDITIONS_FULFILLED
EVENT_FILE_UPLOADED

Deze webhooks triggeren pas als je in de modulegroep een webhook module toevoegt. Dit zorgt ervoor dat niet iedere module afronding een triggert veroorzaakt en daarnaast kun je de referentie die wordt meegestuurd aanpassen.



Informatie voor de ontwikkelaar



De ontwikkelaars vinden alle relevante informatie van onze Webhooks in de developer docs. http://developers.pluvo.co/docs/webhooks/webhooks-events

Hulp nodig bij de intergratie? Geen probleem. Ook hierbij proberen we je bij te staan en helpen waar nodig.

Bijgewerkt op: 28/12/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!