Artikelen over: Leerlijnen

Notificaties instellen

Wanneer je modules aan je leerlijn op datum, op instap of op basis van afronding van een eerdere lesmodule toevoegt, kun je notificaties instellen zodat je cursisten op de hoogte zijn wanneer een module opent. Je kunt notificaties zetten voor nieuwe lesmodules, maar ook voor andere onderdelen zoals inleveropdrachten, locaties of bestanden.

Hoe voeg je een notificatie toe?



We nemen allereerst aan dat je al een module hebt toegevoegd. Lees dit artikel als je niet weet hoe je modules aan je leerlijn toevoegt.

Ga naar het kopje 'conditie' toe.



Stel hier in op basis waarvan een module getoond moet worden. Je hebt de keuze uit: instap deelnemer, datum of afronding van lesmodule. Meer over condities vind je in dit artikel

Als je een keuze hebt gemaakt, krijg je vervolgens een aantal velden te zien die je moet invullen. Dit wordt allemaal in ons artikel over condities behandeld. Vervolgens zie je het veld 'e-mail notificatie'. Hier stel je in wanneer een cursist een notificatie per mail moet ontvangen. 'Bij aanvang' betekent dat een notificatie wordt verzonden op het moment dat een cursist voldoet aan de gestelde conditie. Wil je een cursist al eerder op de hoogte stellen van een opengaande module? Ook dat kan zoals je ziet!



Onder het veld 'e-mail notificatie' zie je een link staan waar je het e-mail template tekstueel kunt aanpassen. Meer daarover vind je in dit artikel over automatische e-mails aanpassen.

Bijgewerkt op: 10/01/2024

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!