De taal van je organisatie wijzigen

De taal van je organisatie wijzigen is heel makkelijk. Ga hiervoor naar het beheer en klik op 'academie'. Hier kun je de taal van je organisatie wijzigen.

De taal van je organisatie is nu gewijzigd. Heb je Nederlandse en niet-Nederlandse cursisten? Het is mogelijk om de taal van de interface per cursist in te stellen.

Taal van gebruiker instellen

Wanneer je een nieuwe gebruiker aanmaakt, kun je de taal van de gebruiker instellen. Om een gebruiker aan te maken, ga je in het beheer naar 'gebruikers' en klik je op 'nieuwe gebruiker'. Hier vul je de gegevens van de nieuwe gebruiker in.

Onder Taal geef je aan in welke taal de interface van het platform getoond moet worden. Dit bepaalt ook de taal van de uitnodiging die naar deze gebruiker wordt gestuurd. Als je niks invult bij dit veld wordt standaard de taal van de organisatie gekozen, die je in het beheer onder 'academie' hebt ingesteld.

Je kunt de taal van de interface voor een specifieke gebruiker altijd nog wijzigen in zijn of haar profiel. Hiervoor ga je naar 'gebruikers' > klik op de naam van de gebruiker > klik op 'profiel'.

Lees in dit artikel meer over het toevoegen van gebruikers.

Een gebruiker kan de taal zelf ook aanpassen

Dit kan ook onder zijn of haar eigen profiel. Deze is via de voorpagina te vinden, helemaal rechts bovenaan.

Moeten we Pluvo vertalen in meer talen? Welke moeten dit zijn? Stuur ons een chatbericht of mailtje!