Afas UpdateConnector: Portfolio synchronisatie

Synchroniseren met AFAS

Wanneer je een gebruikers synchronisatie koppeling hebt met AFAS kun je ervoor kiezen het Pluvo portfolio te synchroniseren met de gebruikersdossiers binnen AFAS.

Voor het instellen van portfolio synchronisatie met Pluvo moet je de volgende stappen doorlopen:

Dossier item aanpassen

Vinkt de velden begin en eind datum aan en sla op.

Eigenschappen dossiertype

Standaard geven we '4 - studie af' als type aan dit dossier, maar als je een ander soort dossiertype wilt, geef je dit aan ons door. Zorgt wel dat bij dit 'andere' dossier item de datums ook zijn aangevinkt.

Toegang tot App Connector

Geef de App Connector toegang tot de UpdateConnector: KnSubject

Voor meer informatie over het synchroniseren met AFAS, neem dan contact op!