AFAS Get/Updateconnector: Cursusbeheer Cursus koppelen aan leerlijn

De informatie van de gekoppelde training

Om een cursus uit cursusbeheer in AFAS te koppelen aan een leerlijn in Pluvo hebben wij de id nodig van de training waarvan u de inschrijvingen met Pluvo wil synchroniseren. U kunt dit id vinden in het CRM menu, binnen Cursusmanagement in de optie Deelnemer per evenement.

Het nummer bij CursusevenementId (soms Evenement Id ) is het nummer dat u zoekt. Hier beschrijft AFAS hoe deze id in de lijst terug te krijgen: https://help.afas.nl/help/NL/SE/App_Conect_UpdDsc_150.htm

Vervolgens plak je het nummer van de cursus in de instellingen van de gewenste leerlijn

Instellingen drawer van een leerlijn

Bijgewerkt op: 09/01/2024