AFAS: Gebruikersgroep configureren

Het is van belang dat u beschikt over een gebruikersgroep met de juiste rechten. Mocht dat nog niet het geval zijn dan kunt u deze als volgt configureren:

Kies binnen het menu Algemeen in de sectie Beheer de optie Autoristatie tool.

Maak vervolgens een nieuwe groep, of pas een bestaande groep aan. Let erop dat de groep die u wilt gebruiken een vinkje heeft bij Deelnemer per evenement. Deze bevind zich aan de rechterkant, onder het tabblad Menu.