Artikelen over: Leerlijnen

Voortgang van deelnemer

De voortgang bewaken



Via het tabje 'Voortgang', wanneer je in je leerlijn zit, kun je zien hoe ver je deelnemers zijn in een bepaalde lesmodule (deze kun je bovenaan selecteren) en hoeveel tijd ze hieraan besteed hebben. Als je een toetsonderdeel in je lesmodule hebt, komt de gemiddelde score hier ook te staan.

Wanneer je op het getal onder tijdsduur klikt, kun je zien hoe vaak iemand de lesmodule geopend heeft en hoeveel tijd hij/zij precies besteed heeft.



Wanneer je op de naam klikt, opent het overzicht van je lesmodule zich en kun je zien hoe ver je cursist is met het desbetreffende onderdeel. Per les wordt ieder item en antwoord van een deelnemer geregistreerd. Hierdoor is het heel helder voor de trainer en voor de deelnemer zelf hoe ver een deelnemer is. Wanneer in een les alle items gezien en beantwoord zijn, is de les afgerond.



Voortgang resetten



Je kunt de voortgang van je deelnemers resetten met het ronde pijltje. Let op: je deelnemers moeten dan de gehele lesmodule opnieuw doen.



Belangrijk: heb je jouw lesmodule geüpdatet en wil je dat je cursist de nieuwste versie te zien krijgt? Dan moet je de voortgang van de cursist resetten. Hij/zij moet dan wél alle lessen opnieuw doorlopen en eventuele toetsen/vragen opnieuw invullen.

Voortgang van de hele leerlijn resetten



Wil je alle voortgang van meerdere (of alle) deelnemers, voor de gehele leerlijn resetten? Ga dan naar je leerlijn. Klik op 'Deelnemers' en selecteer de deelnemers wiens voortgang je wilt resetten. Klik vervolgens op het pijltje dat bovenaan de tabel verschijnt.

Bijgewerkt op: 29/12/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!