Artikelen over: Informatie deelnemers

Inloggen in Pluvo

Welkom bij Pluvo! Je hebt een uitnodiging ontvangen om een cursus te volgen in Pluvo, en daarvoor moet je eerst inloggen in de academie.

Vanuit de organisatie waarbij je een e-learning gaat volgen, kun je twee soorten uitnodigingen ontvangen: de algemene uitnodiging en/of de leerlijn uitnodiging.

Algemene uitnodiging

Je krijgt een email met daarin een link om een wachtwoord aan te maken. Daarmee kan je je eigen wachtwoord instellen en kan je vanaf nu met je e-mailadres en wachtwoord inloggen in de Pluvo academie. Let op: de link in deze uitnodigingsmail is maar 24 uur geldig, dus zorg ervoor dat je binnen 24 uur je wachtwoord aanmaakt. Mocht dat niet lukken, dan kan je altijd een nieuwe link aanvragen. Klik daarvoor op de link in de kleine lettertjes van de mail.

Als je eenmaal een wachtwoord hebt aangemaakt, log je voortaan zo in:
Ga naar de academie (xxx.pluvo.co)
Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Leerlijnuitnodiging

Naast een algemene uitnodiging voor Pluvo kan je ook een leerlijn uitnodiging ontvangen. Daarmee kom je rechtstreeks in de cursus die je gaat volgen, zonder dat je eerst een wachtwoord hoeft aan te maken. De link in deze mail is 7 dagen geldig. Als de link eenmaal verlopen is kan je in de kleine lettertjes onderaan de mail een nieuwe link aanvragen.

Als je een langere cursus wilt volgen is het aan te raden om ook een wachtwoord aan te maken. Je zult bovenin het scherm een melding zien waar je dat kunt doen.