Profielinstellingen wijzigen

Onder het profiel kun je je voorkeuren voor e-mail notificaties doorgeven en eventueel je persoonlijke gegevens wijzigen. Je profiel vind je door rechts bovenin je scherm op het plaatje van een dier (of een andere foto, indien ingesteld) te klikken.

Persoonlijke gegevens

Je kan hier een eigen profielfoto instellen, zodat je voor je cursisten bijvoorbeeld herkenbaar bent. Verder kun je hier ook je naam en je e-mailadres wijzigen wanneer dit noodzakelijk is. Deelnemers van jouw academie hebben ook een profielpagina. Als zij dus bijvoorbeeld de frequentie van e-mail notificaties willen aanpassen, kun je ze naar hun profiel verwijzen.

Instellingen

Onder instellingen kun je de taal van de interface wijzigen. Deze instelling geldt alleen voor jou; je cursisten zien de academie dus nog steeds in de originele taal. Verder kun je hier ook de instellingen voor notificaties wijzigen.

Notificaties

Notificaties zijn meldingen per mail van bepaalde updates in jouw academie. We kennen in Pluvo twee verschillende soorten notificaties:

Notificaties van gemiste berichten
Geautomatiseerde berichten van de Pluvobot

Notificaties van gemiste berichten

De notificaties van gemiste berichten wijzen je op chatberichten van deelnemers. Deze notificaties ontvang je per mail en helpen je om tijdig te reageren op vragen vanuit je cursisten. Je kunt ervoor kiezen om bij gemiste chatberichten direct een notificatie te ontvangen, of alleen in de ochtend als er gemiste berichten zijn. Ontvang je liever helemaal geen notificaties via e-mail? Dan kun je het volledig uitzetten.

Hieronder zie je een voorbeeld van een notificatie bij gemiste berichten.

Geautomatiseerde berichten

In je profielinstellingen kun je er ook voor kiezen om geautomatiseerde berichten aan of uit te zetten. Geautomatiseerde berichten wijzen je op alle andere updates binnen je academie, los van chatberichten. Denk aan een melding dat een cursist een opdracht heeft ingeleverd, een certificaat heeft ontvangen of een lesmodule heeft afgerond.