De ideale afmetingen van je afbeeldingen

Pluvo is responsief en past zich aan aan je schermgrootte. Daardoor is er geen ideale afmeting te noemen.

We raden aan om geen tekst in je afbeeldingen te gebruiken, omdat dit bijvoorbeeld op een mobiel weg kan vallen. Houd het zo visueel mogelijk!

Afmetingen zijn aangeduid als breedte x hoogte (bijv. 1140 pixels breed x 300 pixels hoog).

Afbeeldingen zijn geoptimaliseerd op retina formaat zodat deze op de meest gangbare resoluties scherp zijn.

Onze aanbevolen afmetingen zijn:

Academie:
Afbeelding inlogpagina: 1280px x 720px
Omslagfoto homepagina (afbeelding startpagina): 1440 x 300px
Logo: proportionele breedte x 96px
Favicon: 128px x 128px
Afbeelding introductiepanel: 768px x 250px
Omslagfoto bibliotheek: 1440 x 300px

Leerlijn:
Afbeelding leerlijn header: 1440 x 300 px
Afbeelding op startpagina: 400px x 150px

Lesmodule:
Afbeelding lesmodule header: 1440 x 300px
Afbeelding in leerlijn: 300px x 212px

Content:
Afbeelding via tekst: 768px x proportionele hoogte
Afbeelding(en) in Galerij: 152px x 1196px
Afbeeldingen vraagsoorten (sorteervraag, matchvraag etc.): 482px x 316px
Quote banner: 1440 x 300px

*Het is mogelijk om grotere afmetingen gebruiken, maar daarbij moet rekening worden gehouden met de bestandsgrootte zodat de laadtijd snel blijft. Probeer grote afbeeldingen onder de 600kb te houden.