De voortgang bewaken

Via het tabje 'voortgang', wanneer je in je leerlijn zit, kun je zien hoe ver je deelnemers zijn in een bepaalde lesmodule (deze kun je bovenaan selecteren) en hoeveel tijd ze hieraan besteed hebben. Als je een toetsonderdeel in je lesmodule hebt, komt hun gemiddelde score hier ook te staan.

Wanneer je op het getal onder tijdsduur klikt, kun je zien hoevaak iemand de lesmodule geopend heeft en hoeveel tijd hij/zij precies besteed heeft. 

Wanneer je op de naam klikt, opent het overzicht van je lesmodule zich en kun je zien hoe ver je cursist is met het desbetreffende onderdeel. Per les wordt ieder item en antwoord van een deelnemer geregistreerd. Hierdoor is het heel helder voor de trainer en voor de deelnemer zelf hoe ver een deelnemer is. Wanneer in een les alle items gezien en beantwoord zijn dan is de les afgerond.

Voortgang resetten

Je kunt de voortgang van je deelnemers resetten met de blauwe knop. Let op: je deelnemers moeten dan de gehele lesmodule opnieuw doen.  

Belangrijk: heb je jouw lesmodule geüpdated en wil je dat je cursist de nieuwste versie te zien krijgt? Dan moet je de voortgang van de cursist resetten. Hij/zij moet dan wél alle lessen opnieuw doorlopen en eventuele toetsen/vragen opnieuw invullen. 

Voortgang van de hele training leerlijn

Wil je alle voortgang van meerdere (of alle) deelnemers, voor de gehele training resetten? Ga dan naar je leerlijn -> klik op deelnemers en selecteer de deelnemers wiens voortgang je wilt resetten. Klik vervolgens op het pijltje dat bovenaan de tabel verschijnt. 

Heeft u het antwoord gevonden?