Wil je input van de deelnemer die verder reikt dan open vragen input? Kies dan voor de inleveropdracht. Deze optie geeft cursisten de mogelijkheid bestanden in te leveren zoals PDF-jes, Wordbestanden of video.

Inleveropdracht toevoegen

De inleveropdracht voeg je toe als aparte module aan de leerlijn. Wanneer je op jouw leerlijn klikt, kom je in het overzicht van terecht met alle modules in de geselecteerde leerlijn. Klik hier op 'voeg module toe' om een inleveropdracht toe te voegen.

Geef je inleveropdracht een duidelijke beschrijving, zodat cursisten weten wat ze moeten doen.

Als trainer vind je alle ingeleverde bestanden terug door op de inleveropdracht te drukken.

Condities

Op de inleveropdracht kun je ook condities zetten. Daar stel je bijvoorbeeld in wanneer de inleveropdracht beschikbaar is, of er een notificatie verzonden moet worden en wat de deadline is. Zie dit artikel voor meer informatie over condities in de leerlijn.