Soms wil je extra informatie delen of werkbladen in je e-learning aanbieden, zoals PDF of Word-bestanden. Dan is het aanbieden van een download handig. Bied je meer dan 1 bestand aan, dan zullen wij de deelnemer ook de optie geven alle bestanden in een keer te downloaden.

Wil je dat je deelnemers meteen het bestand kunnen downloaden, zonder dat ze naar de e-learning hoeven te gaan? Dan kun je de download toevoegen als onderdeel van je programma via 'bestand aanbieden'.