Soms wil je extra informatie delen of werkbladen in je lesmodule aanbieden, zoals PDF of Word-bestanden. Dan is het aanbieden van een download handig. Bied je meer dan 1 bestand aan, dan zullen wij de deelnemer ook de optie geven alle bestanden in een keer te downloaden.

Wil je dat je deelnemers meteen het bestand kunnen downloaden, zonder dat ze naar een specifieke les hoeven te gaan? Dan kun je de download toevoegen als onderdeel van een module groep via 'Bestand aanbieden'.

Klik onder 'Beheer' op 'Leerlijnen'. Selecteer een leerlijn en klik dan op de module groep die van toepassing is. Vervolgens klik je op 'Voeg module toe' en selecteer je 'Bestand aanbieden'.

Om een download aan te bieden in een les, klik je op het 'Bestand' icoontje. Upload 1 of meerdere bestanden, voeg desgewenst een titel of beschrijving toe en klik op 'Bewaar'.