Onze tekst editor is als een ongeschreven blad. Als je deze optie kiest, opent een lege pagina zich waar je geheel intuïtief je verhaal kwijt kan. Door tekst te selecteren kan je de opmaak aanpassen en in iedere paragraaf is het mogelijk om afbeeldingen in de tekst toe te voegen.

Afbeelding toevoegen

Selecteer de regel waar je jouw afbeelding wilt toevoegen. Klik vervolgens op het afbeelding incoon, links van de paragraaf.

Selecteer de afbeelding welke je wilt uploaden. Door vervolgens op de afbeelding te klikken, kun je selecteren waar de afbeelding moet staan. Op de volledige breedte, of links uitgelijnd? Aan jou de keus!

Tabel toevoegen

Klik op het tabelicoon aan de rechterkant om een tabel toe te voegen. Automatisch wordt er een 3 x 3 tabel toegevoegd.

Wil je rijen of kolommen toevoegen? Klik dan weer op het tabelicoon en kies respectievelijk voor kolom rechts invoegen (of links) of rij eronder invoegen (of erboven).

Tekst in een tabel opmaken
Wanneer je tekst in een tabel selecteert, en vervolgens op het tabelicoon klikt, kun je de uitlijning van de tekst kiezen. Je kunt het links uitlijnen, centreren, of rechts uitlijnen.

Ook kun je de opmaakknoppen gebruiken om je tekst dikgedrukt, schuin of onderstreept te maken.

Cellen samenvoegen
Selecteer de cellen die je wilt samenvoegen. Klik op het tabelicoon. Klik vervolgens op 'cellen samenvoegen'.

Headers
Meer headers? Of headers verwijderen? Selecteer de cel, rij of kolom, klik op het tabelicoon en klik op header cel, rij of  kolom!

Verwijderen
Een rij, kolom of het hele tabel verwijderen? Simpel! Klik op het icoon en selecteer vervolgens wat je wilt verwijderen.

Kolommen maken

Kolommen zorgen ervoor dat jouw lesmodule er uit ziet zoals jij dat wilt.

Zo kun je afbeeldingen naast elkaar zetten, maar ook kolommen met tekst maken - of een combinatie van beide.

Hoe maak je kolommen?

Ga naar je lesmodule, selecteer de les waar je kolommen wilt toevoegen en selecteer onderin content (de meest linker button).

Selecteer vervolgens 'kolommen' (het icoon tussen de opsommingtekens en het tabel). Kies of je 2 of 3 kolommen wil hebben.

De kolom kun je opmaken zoals je gewend bent in de teksteditor. Dus je kunt tekst groot of klein maken, afbeeldingen toevoegen of er een quote inzetten etc.

Je kunt zoveel in de kolommen zetten als je zelf wilt. Je enige limitatie is je fantasie.

Afbeeldingen verplaatsen

Wanneer je een afbeelding van de ene naar de andere kolom wilt slepen, selecteer je de afbeelding, en sleep je 'm naar de andere kolom. Heel makkelijk!

Tekst onder of boven een afbeelding

Heb je kolommen met afbeeldingen gemaakt, en wil je hier nog tekst onder of boven toevoegen? Dit kan uiteraard!

Hover met je muis over de boven of onderkant van de afbeelding totdat je cursor verandert. Klik met je muis. Je kunt nu tekst hier typen.