Bij iedere les kan je via het instellingenscherm bepalen hoe de feedback gegeven wordt.

Directe feedback aan

Wanneer je directe feedback aan zet, zal bij de deelnemer bij iedere vraag een knop staan met ‘beantwoord’. Als de deelnemer vervolgens een vraag beantwoordt, zal direct zichtbaar zijn wat het goede antwoord hoort te zijn.

Directe feedback uit

Als directe feedback uitstaat kan iedere vraag beantwoord worden zonder dat er direct feedback gegeven wordt. Wel wordt het antwoord opgeslagen, zodat de deelnemer over meerdere sessies aan een les kan werken. Onderaan de les wordt er een ‘les afronden’ knop getoond. Pas als de deelnemer deze knop indrukt is de les afgerond en kan de deelnemer de feedback zien.

De deelnemer kan de antwoorden zo vaak wijzigen als hij/zij wil, totdat hij/zij de les afrondt.

Feedback per vraag

Als er bij het antwoord feedback is ingevoerd door de auteur zal deze feedback getoond worden bij het antwoord. De algemene feedback bij de vraag wordt altijd getoond. De feedback die bij de antwoordmogelijkheden wordt ingevuld door de auteur wordt bij de deelnemer alleen getoond als deze deelnemer dit antwoord heeft gekozen. Hierdoor kun je extra feedback geven als een deelnemer een antwoord kiest wat extra uitleg behoeft.