Is je lesmodule klaar? Mooi! 

Er staat je nog een ding te doen: de lesmodule publiceren! 

Klik hiervoor rechtsboven op 'publiceer', geef eventueel een notitie mee en klik op 'publiceer draft'. 

Waarom publiceren?
Als een deelnemer een lesmodule is begonnen, dan blijft deze deelnemer in de versie werken die gepubliceerd was op het moment dat de deelnemer begon. Dit is om te zorgen dat er geen data verloren gaat. Stel je namelijk voor dat je de puntentelling verandert, of een les verwijdert. Frustrerend voor de deelnemer die niet snapt waar zijn gegevens gebleven zijn!

Als de lesmodule aangepast wordt (bijvoorbeeld omdat de auteur vragen en/of condities in de lesmodule aanpast), heeft de deelnemer hier dus geen last van.

Voortgang resetten

Als de trainer de deelnemers van een ouder versie van de lesmodule wil verplaatsen naar de recente versie, dan dient de trainer de voortgang te resetten. 

Let op: alle voortgang wordt gereset. Alle antwoorden zullen dus ook verwijderen worden en de cursist moet de lesmodule opnieuw volgen. 

De voortgang reset je door naar trainingen -> jouw training -> voortgang te gaan. Klik dan op het blauwe pijltje aan de rechterkant van de deelnemer die je wilt resetten.

Heeft u het antwoord gevonden?