De inlogpagina & online academie van jouw omgeving zijn de plekken die iedere cursist ziet. Daar wil je natuurlijk een verpletterende indruk maken!

Om deze pagina's naar je hand te zetten kun je d.m.v. je logo, fotografie en wervende teksten je cursist verwelkomen.

Onder het kopje Instellingen> Huisstijl kun je deze afbeeldingen plaatsen en de teksten bewerken. Ook kun je de taal aanpassen.

De inlogpagina ziet er zo uit, waar je de foto en het logo zelf kan instellen.