Lesmodule aanmaken

In Pluvo kun je eenvoudig jouw eigen lesmodule aanmaken. Klik hiervoor in beheer op 'modules' -> 'lesmodules'. Klik vervolgens op 'Nieuwe lesmodule'.

Wanneer je linksboven op het pijltje klikt en vervolgens op het mixpaneel, kun je de algemene informatie van je lesmodule zoals titel, beschrijving en afbeelding aanpassen. Deze informatie wordt gebruikt op het beginscherm van je lesmodule, maar ook op de pagina waar alle informatie van de gehele training staat.

Melding na afronding

Schrijf hier wat je cursisten te zien krijgen nadat ze de lesmodule afgerond hebben

Punten

Krijgen cursisten een bepaald aantal (interne) punten wanneer ze jouw lesmodule halen? Dan kun je dat hier invullen. Dit komt ook op hun resultatenoverzicht te staan.

Slagingsgrens

Bij de algemene instellingen kun je ook de slagingsgrens instellen. De slagingsgrens is gebaseerd op het percentage goed/fout van de antwoorden van de deelnemer. Als je de slagingsgrens op bijvoorbeeld 60% zet , dan moet een deelnemer minimaal 60% van de antwoorden goed beantwoorden om de cursus te halen.

Deze slagingsgrens heeft ook invloed op je hoofdstukken. Wanneer je een toets maakt met 10 vragen, moet iemand 60% van de punten halen voordat het hoofdstuk gehaald is. Het hoofdstuk wordt dan als het ware 'groen'. Heeft iemand minder dan jouw slagingsgrens gehaald? Dan wordt het hoofdstuk rood.

Resultatenoverzicht
Standaard krijgt de cursist na afronding de melding die je hierboven ingevuld hebt
te zien. Wil je dat hij/zij een pdf met de vragen en gegeven antwoorden kan downloaden? Vink dan het laatste knopje aan.

Klaar met invullen?

Klinkt bovenin op bewaar!