Of je nu Pluvo wilt koppelen aan andere applicaties binnen je organisatie (bv. CRM), e-learnings wilt verkopen via een Shop of rapportages wilt synchroniseren met je back-office. Deze keuzes vallen of staan met een snelle handige manier om deze vraagstukken op te pakken.

Zapier zorgt voor een 'No-Code' oplossing voor het koppelen van Pluvo aan vele andere applicaties. Direct aan de slag met deze koppeling? Kijk dan snel op https://zapier.com/apps/pluvo/integrations en maak direct je eerste koppeling.

Voor een meerstaps Zap heb je een betaald Zapieraccount nodig. Deze heb je al vanaf €18,50/maand en kun je gratis uitproberen. Daarnaast dien je een Pluvo Pro abonnement te hebben.

Ook handig: Naast de mogelijkheid van Zapier kan je ook direct toegang krijgen tot onze API om je maatwerk oplossingen mee te regelen. Voor toegang tot onze API dien je een Premium abonnement te hebben. Meer vragen over onze API neem dan via de chat contact met ons op.

Hoe werkt Zapier? Zapier is een 'click and play' manier van koppelen. Door Pluvo te koppelen met Zapier en Zaps aan te maken kun je taken heel makkelijk automatiseren.

Meest voorkomende acties en triggers

We hebben alvast een paar veel voorkomende koppelingen voor je uitgewerkt en op een rij gezet:

1. Woocommerce koppelen met Pluvo
  2. Wix webshop koppeling met Pluvo
  3. Shopify of andere webshop koppelen met Pluvo
  4. Je HR platform, CRM of intranet koppelen
  5. Een modulegroep openen stuurt een trigger
  6. Een formulier met Pluvo koppelen

Naast deze opties kun je het zo gek niet bedenken of je kunt het maken. Hieronder vind je lijsten met de vele triggers, acties en zoekopdrachten die wij via Zapier aanbieden.

Triggers

Triggers staan aan de basis van een ZAP. De trigger zorgt voor de eerste stap van een ZAP en zet de ZAP in beweging. De opvolgende acties bepalen wat je met de ZAP beoogt en zal gebeuren.

Verandering bij de gebruikers

1. Create User
  2. Delete User
  3. Update User

Verandering bij de groepen

1. Create Group
  2. Delete Group
  3. Update Group

Verandering bij de leerlijnen

1. Create E-Learning
  2. Delete E-Learning
  3. Update E-Learning

Als een gebruiker een modulegroep opent door een conditie of een inlever opdracht vervult

1. Module Group Unlocked
  2. Module Group File Uploaded

Deze webhooks triggeren pas als je in de modulegroep een webhook module toevoegt. Dit zorgt ervoor dat niet iedere module afronding een triggert veroorzaakt en daarnaast kun je de referentie die wordt meegestuurd aanpassen.

Acties

Acties zijn opdrachten die je kunt laten uitvoeren in een ZAP door een trigger van bv een andere applicatie.

Verwijder of voeg gebruiker toe aan leerlijn

• Add User to E-Learning
  • Remove User From E-Learning

Verwijder of voeg gebruiker toe aan groep

• Add User to Group
  • Remove User From Group

Verander gegevens bij gebruiker, leerlijn of groep.

• Update Group
  • Update E-Learning
  • Update User

Zoekopdrachten

Een zoekopdracht is de mogelijkheid om lijsten door te lopen en mogelijk te doorzoeken op de gewenste informatie.

Zoeken, vinden of aanmaken van een groep, leerlijn of gebruiker.

1. Find or Create Group
  2. Find or Create E-Learning
  3. Find or Create User

De voortgang opvragen van gebruikers

1. Get Progress

Wij denken bij Pluvo dat je met bovenstaande acties, triggers en zoekopdrachten alles kan halen uit Pluvo om een goede gedegen koppeling te maken met je bestaande applicaties.

Veel succes gewenst en je weet ons te vinden als je hulp nodig hebt ;)