De taal van je organisatie wijzigen is heel makkelijk. Ga hiervoor naar het beheer en klik op 'academie'. Hier kun je de taal van je organisatie wijzigen.

De taal van je organisatie is nu gewijzigd. Heb je Nederlandse en niet-Nederlandse cursisten? Het is mogelijk om de Pluvo taal per cursist in te stellen.

Zodra je nieuwe cursisten uitnodigt kunnen ze, wanneer ze een wachtwoord aanmaken, de taal van Pluvo kiezen. Dit kan je altijd nog wijzigen in je profiel, door linksonder op je profielfoto te klikken.

Moeten we Pluvo vertalen in meer talen? Welke moeten dit zijn? Stuur ons een chatbericht of mailtje!