Notificatie toevoegen

Aan een programma item kun je een notificatie toevoegen. Je cursisten krijgen dan een herinnering wanneer het cursusonderdeel bijna nadert. Je kunt zelf instellen wanneer ze dit moeten krijgen. Kies bijvoorbeeld voor 'bij aanvang', '1 dag ervoor' of '1 maand ervoor'

Alleen notificatie

Kies voor 'alleen notificatie' als je wilt dat cursisten een notificatie krijgen die niet verbonden is aan een trainingsdag. Zo kun je ze bijvoorbeeld een mededeling sturen. Hier kun je ook lesmodules, bestanden of locaties aan toevoegen die ze kunnen openen via de mail. Ze zullen dit echter niet in hun trainingsoverzicht terug vinden.