Met ‘Rapportages’ maak je in een handomdraai een handig rapport, waarmee je in een keer een duidelijk overzicht hebt van je trainingen en lesmodules.

Om een rapportage te maken, ga je naar beheer, klik je op gebruikers en vervolgens op rapportage.

Met rapportages kun je heel precies gaan filteren op de voor jou belangrijke informatie. Je kunt bijvoorbeeld filteren op trainingen, e-learnings, groepen, data en zelfgemaakte facetten zoals ‘organisatie’ en ‘lengte’. Na een selectie gemaakt te hebben kun je zien wanneer iemand een e-learning heeft afgerond, wat de voortgang is, hoe lang hij/zij hier over gedaan heeft en wat voor score hij/zij heeft gehaald. Superhandig!

Wanneer je op het getal onder tijdsduur klikt, kun je zien hoe vaak iemand de lesmodule geopend heeft en hoeveel tijd hij/zij precies besteed heeft.

Rapportage op vraagniveau

Natuurlijk is het interessant om te weten hoe je cursisten het doen. Soms wil je echter meer inzicht, bijvoorbeeld: welke vragen worden goed  gemaakt, en welke slecht?

Ook daar kun je inzicht in krijgen. Maak een rapportage zoals hier boven en klik vervolgens op exporteer. Selecteer vervolgens score per vraag.

Ga nu naar de chat en klik op je eigen naam. Daar staat de download voor je klaar.
Je kunt met de data doen wat je wilt.

Om je hierbij te helpen, hebben we een draaitabel gemaakt. Hier kun je jouw data inplakken. Zo wordt sneller duidelijk hoe je lesmodules nu echt gemaakt worden!

Rapportage van alle antwoorden

Ook kun je alle antwoorden exporteren. Ideaal als je via Pluvo feedback opvraagt, of alle antwoorden wilt delen met mensen buiten Pluvo.