Een webinar delen

Een webinar kun je gewoon delen in Pluvo. Stel dat je Gotowebinar gebruikt, dan zul je de volgende stappen moeten volgen. Het delen van webinars die opgenomen zijn met andere tools werkt ongeveer precies hetzelfde: zolang je de juiste link hebt, kun je de webinar in Pluvo zetten.

Voor het delen van je webinar heb je jouw share link nodig. Lees hier hoe je de share link kan vinden voor webinars opgenomen met Gotowebinar

Vervolgens plak je de link in de e-learning module door de 'ingesloten media' knop te gebruiken. Alleen de link is voldoende om de video in de e-learning te zetten. Je hoeft dus niet een stuk code te gebruiken.

Uitnodigen voor webinar:

Mensen uitnodigen voor een webinar kan ook in Pluvo.

Klik op je training. Klik vervolgens op 'voeg programma item toe'. Voeg hier de link naar je webinar aan toe. Zorg ervoor dat dit de link is met je webinar ID. Zo kunnen je deelnemers direct instappen in de webinar. Geef je webinar vervolgens nog een naam en datum. Je kunt eventueel nog een herinnering voor aanvang van de webinar instellen. You're all set!

Meer over programma items lees je hier.