E-mails

Vanuit Pluvo worden e-mails verstuurd naar je gebruikers. Deze kun je zelf customizen. Pluvo maakt onderscheid tussen drie verschillende e-mails: een algemene uitnodiging, een trainingsuitnodiging en een herinnering.

Bij al deze trainingen kun je gebruik maken van dynamische content, de verschillende soorten toepasbare dynamische content staan boven de invulbare velden. Je kunt zo'n dynamisch stukje content, bijvoorbeeld naam, invullen in de aanhef. In de aanhef komt dan de naam van de ontvanger te staan.

Algemene uitnodiging

De algemene uitnodiging is de mail die een gebruiker krijgt te zien wanneer je deze uitnodigt voor je trainingsplatform. Wanneer deze persoon op de link klikt, kan hij/zij het wachtwoord aanpassen en de trainingsomgeving bekijken. Deze persoon hoeft nog niet gekoppeld te zijn aan een training. Je kunt hier de aanhef, de tekst en de tekst van de knop aanpassen. Als je op 'template opslaan' klikt, zie je hoe dit er in de mail uit gaat zien.

Trainingsuitnodiging

Dit is de mail die een persoon te zien krijgt wanneer je hem/haar uitnodigt voor een training. Naast de aanhef, tekst en knoptekst kun je hier ook het onderwerp aanpassen. De introductietekst van je training, zoals in het template te zien is, wordt gebaseerd op de introductietekst die je bij je training plaatst.

Herinnering

De herinnering is een mail die een aantal dagen voor een evenement verstuurd wordt. Je kunt in dit bericht ook de datum en de tijd van het evenement verwerken, zodat een gebruiker op de hoogte is van wanneer bijvoorbeeld jouw training gaat beginnen.

Certificaten

De mail die je cursisten krijgen met het certificaat kun je aanpassen aan je eigen stijl.

Dit kun je doen onder het knopje 'certificaat melding'.

Je cursisten krijgen dan met jouw tekst erbij hun certificaat toegestuurd - en in plaats van deze afbeelding hieronder zien ze hun certificaat staan.