Facetten beheer

Je kunt gebruik maken van facetten beheer om velden (wij noemen dit facetten) toe te voegen aan gebruikers of trainingen. Zo kun je bijvoorbeeld ook het veld 'organisatie' toevoegen aan gebruikers of 'maand' aan trainingen. Na het toevoegen van een facet kun je bij iedere gebruiker of training dit veld invullen. Ga hiervoor naar beheer -> instellingen -> facetten beheer.

Standaard kun je bij gebruikers filteren op groepen en rollen, maar ook kun je filteren op de facetten die je hebt toegevoegd. Heb je dus het veld 'organisatie' toegevoegd bij facetten beheer, dan kun je ook hierop filteren en alleen deelnemers laten zien die bij een bepaalde organisatie horen.