Functie agenda

In Pluvo vind je een agenda functie. De tweede knop in het menu is de knop voor je agenda.

De agenda heeft twee verschillende functies.

Deelnemer/trainer:

Deelnemers en trainers kunnen via de agenda eenvoudig opzoeken wat ze op een bepaalde datum moeten doen. In dit voorbeeld kun je dus zien wat vanaf 10 september de eerstvolgende delen van de training zijn. Zo kunnen deelnemers en trainers goed het overzicht behouden. Sommige trainingen hebben ontzettend veel onderdelen, de agenda biedt uitkomst om de onderdelen inzichtelijk te houden.

Manager/planner:

Wanneer jouw organisatie meerdere trainers heeftt, kun je in de agenda zien wanneer welke trainer een training geeft. Dit kan je helpen bij het inplannen van de trainers en zorgt ervoor dat je hier niet een aparte app voor nodig hebt.

Koppelen agenda

Je kunt je Pluvo agenda zowel koppelen aan je persoonlijke als aan je zakelijke agenda. Of aan beide. Maar net wat je wilt. Klik op 'organisatieagenda koppelen' om te linken met je werkagenda, klik op 'agenda koppelen' om te linken met je persoonlijke agenda. Hoe je jouw agenda koppelt hangt af van wat voor soort agenda je gebruikt: een lokale of eentje in de cloud.

Lokale agenda

Klik op 'importeer'. Mocht je browser een melding geven, klik dan op 'agenda koppelen. Volg de instructies op je scherm om de agenda te koppelen aan je Outlook (Windows) of Calender (Mac).

Agenda in de cloud

Kopieer de URL, welke je onder dit kopje vindt. Dit linkje kan gebruikt worden om de agenda te koppelen. In Gmail kun je bijvoorbeeld op instellingen klikken -> agenda toevoegen -> via URL je agenda toevoegen. Voer hier de URL in en je bent gekoppeld!