Het is heel simpel een trainer toe te voegen aan een leerlijn. Als je in een leerlijn zit in de beheer omgeving kan je in het tabje 'Trainers' de gebruiker toevoegen.

In de knop voeg gebruiker toe kan je kiezen uit mentor of trainer. Het verschil is dat een mentor niet getoond word aan de deelnemers in de leerlijn en een trainer wel.

Je kiest voor trainer als je wilt dat de deelnemers contact kunnen opnemen met de trainer. Mentor kies je als je wilt dat deze verborgen blijft voor de deelnemers.